Telefon: 026-27 19 12 

Ekonom/Administratör

Har du ett intresse för ekonomi och vill kombinera det ihop med administrativa uppgifter? Trivs du med att ta stort ansvar och vill utvecklas i ett spännande och roligt företag? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonom/administratör hos SITAB kommer du att ha ansvar för ekonomin och vissa administrativa uppgifter. Du kommer att jobba med årsredovisning och bokslut med stöd från revisorer. Du ansvarar också för löpnade bokföring, fakturor, löner samt personalregister. Under den första tiden kommer du att få en ordentlig introduktion för att ge dig rätt förutsättningar att komma in i arbetsuppgifter och rutiner.

Din profil

Skallkrav: Lägst gymnasial utbildning inom ekonomi. Erfarenhet av likande arbetsuppgifter i arbete eller praktik.Flytande svenska i tal och skrift.

Meriterande: Kunskap i affärssystemet Monitor. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi söker dig som har erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Uppgifterna är varierande och det krävs därför att du är flexibel, stresstålig och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person ska du vara noggrann och självgående, men samtidigt förstå värdet av samarbete och teamkänsla. Då SITAB strävar efter att sina medarbeta ska trivas på jobbet ser vi att du är en glad, positiv och öppen person.

Villkor

Start: Januari 2018 eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, dagtid med möjlighet till flex

Placering: Sandviken

Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Sista ansökningsdag 15 november.

Ansök här »

Sitab tillgodoser industrins behov av specialtillverkade komponenter, reservdelar, reparationer, och service. Med 60 anställda och moderna samt välutrustade verkstäder i Sandviken och Söderfors. Kunderna är både mindre och större företag i första hand inom stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet.

SITAB - Sandvikens Industriteknik AB, Blixtvägen 18, Box 261, 811 91 Sandviken. 026-27 19 12

Hitta till oss »

Alla rättigheter reserverade Sitab © Producerad av Precis Reklam i Yodo