Telefon: 026-27 19 12 

Sitab firar 25 hälsosamma år

Sitab firar 25 hälsosamma år

Hälsosamt 25-årsfirande

Publicerad: 7/10, 2014

Sitab firar 25-års-jubilem i hälsans tecken. Att ha tillgodosett industrins behov av specialtillverkade komponenter, reservdelar, reparationer och service i 25 år kräver en engagerad och hälsosam personal.

– Vi har valt att fokusera på olika motions- och hälsoaktiviteter det här jubileumsåret, berättar grundaren Sten-Åke "Stenna" Holmström. Det har varit en fantastisk resa att vi har utvecklats så här bra och en oerhört stor betydelse för det är att vi har fått behålla vår lojala och mycket kunniga personal.

Medarbetarna har förutom fysiska aktiviteter som bl.a Stafettvasan genomfört lättsammare fritidsaktiviteter som gokart m.m. Sitab har idag 60 anställda med moderna och välutrustade verkstäder i Sandviken och Söderfors. Kunderna är både mindre och större företag i första hand inom stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet. Sönerna Emil och Martin arbetar även de aktivt i bolaget och börjar ta över allt mer av "Stennas" sysslor.
– Vår målsättning är naturligtvis att vi skall fortsätta vara lika framgångsrika de kommande 25 åren också, säger Emil, platschef i Sandviken. Det gäller att vi håller rätt fokus samt får behålla och utvecklas tillsammans med vår duktiga personal.

– Att börja arbeta i företaget har varit naturligt sedan man var liten, förklarar Martin, verkstadsansvarig. Visst har det varit både arbetsamma men mycket roliga och framgångsrika år. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna och fortsätta på den här linjen i alla fall 25 år till!

Se alla nyheter »

Sitab tillgodoser industrins behov av specialtillverkade komponenter, reservdelar, reparationer, och service. Med 60 anställda och moderna samt välutrustade verkstäder i Sandviken och Söderfors. Kunderna är både mindre och större företag i första hand inom stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet.

SITAB - Sandvikens Industriteknik AB, Blixtvägen 18, Box 261, 811 91 Sandviken. 026-27 19 12

Hitta till oss »

Alla rättigheter reserverade Sitab © Producerad av Precis Reklam i Yodo