Telefon: 026-27 19 12 

Daniel Hillgren, Martin Holmström, Joe Formgren och Emanuel Golabiewski, Utbildning på Precis.

Daniel Hillgren, Martin Holmström, Joe Formgren och Emanuel Golabiewski, Utbildning på Precis.

Nyhetsutbildning på Precis

Publicerad: 4/10, 2016

Under torsdagseftermiddagen besökte Daniel och Martin från Sitab, Precis Reklambyrå på Templet i Gävle för en utbildning i nyhetshantering. En minutbildning där de lärde sig att effektivt publicera nyhetsmaterial för att öka värdet i företaget.

Under utbildningen gick Joe Formgren från Precis Reklam igenom hur man effektivt lägger ut bra, relevanta och sökmotoroptimerade nyheter på hemsidan. Utöver detta lärde sig Daniel och Martin om hur de kan använda samma nyhet från Sitabs hemsida för att distribuera via andra medier, t.ex. SvenskPress. Joe förklarade även värdet av storytelling och att företaget får en historia med ett bra nyhetsflöde. Med detta menade han att bra nyheter ger effektiv respons från kunder, samt att läsarna förstår att företaget är etablerat i och med en historik med flera informativa och bra nyheter.

 

Se alla nyheter »

Sitab tillgodoser industrins behov av specialtillverkade komponenter, reservdelar, reparationer, och service. Med 60 anställda och moderna samt välutrustade verkstäder i Sandviken och Söderfors. Kunderna är både mindre och större företag i första hand inom stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet.

SITAB - Sandvikens Industriteknik AB, Blixtvägen 18, Box 261, 811 91 Sandviken. 026-27 19 12

Hitta till oss »

Alla rättigheter reserverade Sitab © Producerad av Precis Reklam i Yodo