Telefon: 026-27 19 12 

Sök jobb som arbetsledare i Söderfors

Publicerad: 28/9, 2018

Jobbeskrivning

Om oss

SITAB, Söderfors Industriteknik AB, är ett framgångsrikt företag med 60 anställda i Söderfors och Sandviken. Kunderna är mindre och större företag i första hand inom stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet. Besök gärna www.sitab.nu

Dina arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare för verkstaden har du ett övergripande ansvar att leda och fördela arbetet för verkstadspersonalen, samtidigt som du säkerhetsställer att kvalitén uppfyller SITABs standard och koncept på utförda verkstadsarbeten. Du leder och coachar dina medarbetare i det dagliga arbetet och kommer att vara nyckeln i kommunikation med kund. Du kommer även ha ansvar för inköp av förnödenheter, orderhantering samt att boka utleveranser. Du kommer också att beställa material och tjänster, samt hantera frakter och leverantörskontrakt. Du kommer att ingå i arbetsledningen där du hanterar våra olika affärssystem samt stöttar vattenskäropperatören i dennes arbete.

Din profil

Med ett stort tekniskt intresse och gärna bakgrund och utbildning inom svets, industri, mekanik eller verkstad så är du personen vi söker. Då du går in i en ledande roll så ser vi gärna att du är driven, framåt och har förmågan att lösa problem samtidigt som du ser vad som behöver göras. Viljan att jobba med människor och tillsammans nå ett gemensamt mål ska vara stark. Att jobba med ständiga förbättringar ser du som en självklarhet. Om du tidigare arbetat i Monitor, Vigma eller CAD ser vi det som meriterande.

I denna tillsättning samarbetar SITAB med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb dock senast 2018-10-11. Varmt välkommen att kontakta Isabelle Ramström, 073-351 27 38, [email protected] med dina frågor. Välkommen med din ansökan!

Anställningstyp

Heltid
 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK