Kantpress

Kantpress Beyler PR 10

Vår kantpress har en presskraft på 540 ton och kan bocka plåt som är från 0,5 millimeter till 50 millimeter tjock. Med andra ord kan vi på SITAB bocka betydligt tjockare, hårdare och styvare material än de flesta andra i branschen. Vi har både stor erfarenhet av nyproduktion och av att utföra legoarbeten.

 

Hur går det till?
En kantpress är ett kraftfullt verktyg som används för att bocka plåt. Plåten placeras på ett underverktyg, den så kallade dynan, som har formen av ett V. Ett kilformat öververktyg, även kallat stansen, pressas sedan mot det underliggande verktyget så att plåten böjs efter verktygens position. Beroende på över- och underverktygens position kan plåten bockas i olika vinklar.

Vad gör en kantpress?

Kantpressning är en mångsidig metallbearbetningsmetod som används för att forma plåtmaterial genom att böja och vika det längs en förutbestämd linje. Det är en kritisk process inom tillverkningsindustrin och gör det möjligt att skapa komplexa komponenter och delar med hög precision och repeterbarhet.

Vår Kantpressningskapacitet

Vi på Sitab är specialiserade på kantpressningstjänster av högsta kvalitet. Våra avancerade kantpressar och erfarna operatörer kan hantera ett brett utbud av plåttjocklekar och material. Oavsett om du behöver en enkel vikning eller en komplex form, är vårt mål att leverera resultat av högsta standard.

Varför välja oss för Kantpressning?

  • Expertis och erfarenhet: Med mångårig erfarenhet i branschen har vi den kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att dina kantpressningsprojekt slutförs med högsta kvalitet och precision.
  • Anpassade lösningar: Vi förstår att varje projekt är unikt. Vårt dedikerade team arbetar nära med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina specifika krav och mål.
  • Avancerad teknologi: Vi investerar kontinuerligt i den senaste kantpressningsteknologin för att säkerställa hög precision, effektivitet och konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss idag för att diskutera dina kantpressningsprojekt. Vi är redo att möta dina utmaningar och leverera resultat som överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att forma en framgångsrik framtid tillsammans.

Pressegenskaper

Kantpress Beyler PR 10

  • Presskraft: 540 ton x 3100 mm
  • Styrd i 5-axlar: Y1, Y2, X, R, V, Z1 och Z2. Dessa är justerbara från framsidan.
  • Hydraulisk bombering
  • Tryckcensorer i hydraulsystemet
  • Bakre anslag med noggrannhet på +/- 0,02 mm till en hastighet på 400 mm/s
  • Styrsystem: Cybelec DNC 805
kantpress - sitab.nu