Våra produkter

Tillverkning av specialanpassade produkter för industrin

På SITAB uppfyller vi alla krav på certifiering och godkännande avseende konstruktions- och produktionstekniskt arbete, tillverkning, montage, service, förbyggande underhåll och reparationer samt CAD-dokumentation enligt gällande industristandard.

Med specialanpassade och smidiga lösningar för tung verksamhet är vi konkurrenskraftiga på tunga komponenter.

Mångårig erfarenhet kombinerad med modern teknik gör att SITAB kan tillverka ett stort antal industriprodukter. Nedan ser du ett urval av produkter som vi producerar och hjälper dig att montera på plats.

Lyftok och lyftredskap

SITAB har lång erfarenhet av specialanpassade lyftok, lyftkrokar och tung utrustning för stålindustrin, massa/papper, processindustrin och energisektorn.

Värmeväxlare

I Söderfors produceras många olika typer av värmeväxlare, speciellt anpassade och utformade efter varje kunds specifika önskemål. Värmeväxlarna tillverkas i material som aluminium och rostfritt. Vi levererar även specialanpassade reservdelar till värmeväxlare.

Rostfria kanaler

I vår moderna verkstad tillverkar vi kanaler i både svart och rostfritt material. Vi levererar rostfria kanaler till både stål- och pappersindustrin.

Fler produkter från SITAB

Rökgaskanaler

Vattenkylda rökgaskanaler och paneler tillverkas främst till stålindustrin.

Sugrör

Vi tillverkar konstruktionsdetaljer till vattenkraftverk.

Ugnsmufflar

Tillverkas i många olika utföranden, stora som små. Ugnsmuffeln på bilden till höger är exempelvis hela 19 meter lång och tillverkad i rostfritt stål.

Vi kan tillverka ugnsmufflar i varierande material, längd och tjocklekar enligt specifikation från kund. 

Ugnstommar

Tillverkas i vår verkstad som sedan monteras hos våra kunder samt infodras med värmebeständigt material.

Saknar du något?

Med vår laserskärmaskin, 500 tons kantpress och 30mm rundvals så kan vi tillverka det mesta. Vi har resurserna, vi har kompetensen, och vi har 30 års erfarenhet i branschen.

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver en unik produkt tillverkad.