Samarbetspartners

Vi kan mycket, och resten kan våra partners

Ibland växer ett uppdrag och kräver fler kompetenser än vi har i företaget. Det är utvecklande tycker vi! Vi har ett stort och samspelt nätverk av samarbetspartners som vi plockar in när det krävs. Våra samarbetspartners är noga utvalda för att vi ska kunna säkerställa lika hög kvalitet, miljöhänsyn och personligt bemötande.

Här presenterar vi några av dem:

Maskinleverantör– Intercut

Intercut är leverantören för krävande kunder med produktion med plåt och balk som önskar det stora företagets trygghet i kombination med familjeföretagets engagemang.

Skärande bearbetning – Lumek och Sandberg

Ibland krävs specialdetaljer med snäva toleranskrav och snabb leverans. Då vänder vi oss till Lumek och Sandberg. Med sin långa erfarenhet och spetskompetens inom skärande bearbetning vet vi alltid att vi får bästa kvalitet.

Hydraulik och pneumatik - WRT

WRT är specialister på kundanpassade hydrauliksystem och hydraul montage. Bred kompetens och långa erfarenhet inom hydraulik och pneumatik.

Konstruktion - Byggkonstruktören

Byggkonstruktören AB är ett konsultföretag i byggbranschen. Med kunskap, erfarenhet, kvalitetstänkande och stort engagemang möter vi kundens behov i alla skeden av byggprocessen. 

Konstruktion – MK3D

När vi behöver hjälp inom maskinkonstruktion vänder vi oss ofta till MK3D för att utbyta erfarenheter och ta in kompetens vid behov.

Lyft – Carlhag

Specialister på lyftanordningar med helhetsansvar.

Ytbehandling – Gästrike lack

Gästrike Lack AB är vår partner för bland annat industrilackering och rostskyddsbehandling. Här finns lång erfarenhet och kompetens om allt från slitstarka lack till tillförlitliga rostskyddskontroller.

El – Nygrens el

Nygrens El har en lång erfarenhet och bred kunskap i branschen.