Vår historia

Ett lokalt familjeföretag sedan 1989

Året var 1989 när Sten-Åke Holmström, ”Stenna” från Sandviken bestämde sig för att starta eget.. Stenna arbetade då som svetsare och såg att många företag saknade en pålitlig partner med rätt kompetens och stor flexibilitet. Där och då började han bygga upp sin maskinpark och anställa människor med samma värderingar och höga servicenivå som han själv. Sedan dess har företaget växt och är idag ett företag som lockar de bästa medarbetarna som är stolta över att tillhöra SITAB-laget. Det är ju här kompetensen finns!

SITAB är ett familjeföretag som växt organiskt sedan dess. Från att ha varit en person är de idag ett femtiotal medarbetare. Sönerna Emil och Martin Holmström har tagit över driften av företaget – Emil som vd, och Martin i produktionen – men Stenna finns kvar i styrelsen samt VD i Söderfors bolaget.

Målet är att växa hållbart, utan att någonsin ge avkall på säkerhet, kompetensutveckling och kundnöjdhet.

Om du frågar våra kunder varför de väljer att jobba med oss år efter år så är det personalen som hamnar överst på listan. De är pålitliga, skickliga och håller vad de lovar. Alla våra svetsare är självfallet licensierade. Allt det vill vi behålla, men samtidigt växa. Vårt mål är därför att expandera verksamheten på ett hållbart sätt.