Lediga jobb

juni 22, 2024 23:07

Svetsare till Söderfors

Arbetsort: Söderfors
Anställningsform: Tillsvidare, heltid
SITAB, Sandviken Industriteknik AB, är ett framgångsrikt företag med ca 60 anställda i Söderfors och Sandviken. Kunderna är mindre och större företag i första hand inom bygg-, stål- och pappersindustrin med både nationell och internationell verksamhet. Nu söker vi dig som vill jobba med oss.

Din profil

Med ett stort tekniskt intresse och gärna bakgrund och utbildning inom svets, industri, mekanik eller verkstad så är du personen vi söker. Viljan att jobba med människor och tillsammans nå ett gemensamt mål ska vara stark. Att jobba med ständiga förbättringar ser du som en självklarhet. Om du inom tidigare arbetat inom svets ser vi det som en merit.

Arbetsuppgifter

I rollen som svetsare ser vi att du är självgående, kan läsa ritningar och har dokumenterade svetskunskaper.

Är du den vi söker?

Hos oss är vi alltid i behov av kompetenta medarbetare. Vi på SITAB erbjuder unik kompetens inom lyftteknik och specialtillverkning och är ett av Sveriges främsta serviceföretag inom industriteknik. I och med att vi växer och att uppdragen ökar så söker vi konstant efter duktiga medarbetare. Tror du att du skulle passa in i vårt team? Då är du varmt välkommen med en ansökan.

Har du frågor eller vill ansöka via E-post?

Kontaktperson: Andreas Monie

Telefon: 026 - 27 19 12

Mobiltelefon: 070 – 311 41 01

Sök tjänsten via vårt formulär